Vill överlista dragningskraften

Möt Ziad Tarek Seifaldin, meriteringstandläkare vid Specialisttandvården Ortodonti

Ortodonti är matematik

Ziad har påbörjat sin resa mot att bli övertandläkare i ortodonti

I vår 2023 påbörjade Ziad Tarek Seifaldin sin resa mot att bli övertandläkare i ortodonti. Tjänsten som meriteringstandläkare är första steget mot den målbilden.

På Folktandvården Slottstorget har Ziad jobbat i snart 3 år. Här har han fått jobba med många patienter som behöver tandreglering. Nu får han nu möjlighet att fördjupa sina kunskaper både teoretiskt och praktiskt tillsammans med de allra bästa inom området.

– Det kanske låter konstigt men jag kopplar ortodonti till matematik som var mitt favoritämne när jag gick på skolan. Tandreglering innebär att jag bokstavligen måste överlista dragningskraften. Nu ser jag fram emot att få lära mig ALLT från start till att patienten är färdigbehandlad, förklarar han.

Inget stopp

Det bästa med Folktandvården Gävleborg är att det inte finns något stopp för utvecklingen en kan göra här. Ziad har varit tydlig med vart han vill från start och har fått utvecklas i den riktningen. Han är ett av många exempel på att bolaget värnar om sina medarbetare och satsar på utveckling – för växer medarbetaren, växer Folktandvården.

Karriärvägar

Vi ger dig chansen att utöka din kompetens och välja olika karriärvägar.

BildText2Kolumner

Om Folktandvården

Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag med drygt 450 medarbetare. Vi har 19 kliniker på 13 orter. I Gävle och Hudiksvall har vi specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti, orofacial medicin och odontologisk radiologi.

Våra kliniker

Bild på en kortläsare

Hitta hem i Gävleborg

Gävleborg ligger mitt i landet med nära till allt som är viktigt. Länet består av landskapen Gästrikland och Hälsingland. Här finns skärgården med 450 öar, djupa skogar med lo, varg och björn, nationalparker och hälsingegårdar

Om möjligheterna Länk till annan webbplats.