Lediga jobb

Vi vill ge dig plats att växa. Inom Folktandvården är du med och formar framtidens tandvård och gör skillnad.

Tandsköterska med receptionistansvar till akutkliniken Tullhuset

I dina arbetsuppgifter ingår dagligen receptionsarbete, som tillexempel fakturahantering, beställningar och underlag till försäkringskassan. Vidare bistår du klinikchef med administrativa uppgifter och är spindeln i nätet på kliniken. Som tandsköterska hos oss har du ett intresse för hygienfrågor och eftersträvar en patientsäker tandvård. Du kommer vid behov jobba med sedvanliga tandsköterskeuppgifter, som bland annat assistans till tandläkare och delegerat arbete. Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum.

Heltid

Gävle

Heltid

Tandläkare till Folktandvården Järvsö

Hos oss arbetar du som tandläkare kliniskt med barn, ungdom och vuxna, inom hela vårdpanoramat. Du leder och arbetar i team med tandsköterska och tandhygienist och tillsammans strävar ni alltid efter att ge patienten kvalitativ vård i en lugn och omhändertagande miljö.

Heltid

Ljusdal

Heltid

Tandhygienist till Folktandvården Strömsbro/Ockelbo

Som tandhygienist på Folktandvården Gävleborg arbetar du kliniskt med barn, ungdom och vuxna, inom hela vårdpanoramat. Vidare jobbar du i team med tandläkare/tandsköterska och tillsammans strävar ni alltid efter att ge patienten kvalitativ vård i en lugn och omhändertagande miljö. Som tandhygienist hos oss får du efter utbildning och introduktion möjlighet att utöka dina arbetsuppgifter med att bland annat utföra fyllningsterapi, ta avtryck samt klinisk fotografering.

Heltid

Gävle

Heltid

Tandläkare till Folktandvården Bomhus

Som tandläkare hos oss jobbar du kliniskt med barn, ungdom och vuxna, inom hela vårdpanoramat. Du leder och arbetar i team med tandsköterska/tandhygienist och har en god samarbetsförmåga. Du eftersträvar alltid att ge patienten en kvalitativ tandvård i en lugn och omhändertagande miljö.

Heltid

Gävle

Heltid

Tandsköterska till Folktandvården Andersberg

Som tandsköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i team med andra yrkeskategorier med patientens bästa i fokus. Både receptions- och patientarbete förekommer. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum. Vidare har du en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. Du får som nyanställd tandsköterska på Folktandvården Gävleborg ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

Heltid

Gävle

Heltid

Tandläkare till Folktandvården Strömsbro/Ockelbo

Hos oss arbetar du som tandläkare kliniskt med barn, ungdom och vuxna, inom hela vårdpanoramat. Du leder och arbetar i team med tandsköterska och tandhygienist och tillsammans strävar ni alltid efter att ge patienten kvalitativ vård i en lugn och omhändertagande miljö.

Heltid

Gävle

Heltid

Tandsköterska till Folktandvården Slottstorget

Hos Folktandvården Gävleborg har du som tandsköterska varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i team med andra yrkeskategorier med patientens bästa i fokus och vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Du har en vilja att utvecklas utifrån egen förmåga och intresse, samt för verksamhetens behov, som t.ex. att kunna arbeta självständigt med patienter. I ditt arbete ger du ett professionellt bemötande till våra patienter, både i reception och behandlingsrum. Du får som nyanställd tandsköterska på Folktandvården Gävleborg ta del av ett ettårigt introduktionsprogram som omfattar introduktion och handledning på klinik samt ett flertal utbildningsdagar.

Heltid

Gävle

Heltid

Tandläkare till nyskapande koncept i Bollnäs

Som tandläkare hos oss jobbar du kliniskt med barn, ungdom och vuxna, inom hela vårdpanoramat. Du leder och arbetar i team med tandsköterska/tandhygienist. Tillsammans strävar ni alltid efter att ge patienten kvalitativ vård i en lugn och omhändertagande miljö. På kliniken i Bollnäs finns en stor samlad kompetens och ett stort engagemang. Teamet har stor erfarenhet av att jobba utifrån ett hälsoekonomiskt perspektiv där arbetsmiljöfrågor och en god tandhälsa är viktiga grundbultar.

Heltid

Bollnäs

Heltid

BildText2Kolumner

Nyfiken på tandvården?

Vårt lärlingsprogram är en möjlighet för dig, som är nyfiken på en framtida karriär inom tandvården. Ta chansen att prova på hur det är att jobba på en klinik.