Tid hos tandvården

Läs mer om tidsbokning och kallelser.

Vad bra att du vill besöka oss!

Vill du boka eller ändra en tid som du har fått? Eller undrar du när du får nästa kallelse? Här får du veta hur du gör och hur vi prioriterar besöken.

Vi tar emot dig så snart vi kan

Vår målsättning är att ge dig en tid så snart du önskar. När många vill komma samtidigt prioriterar vi patienter med störst behov, i regel barn och äldre personer eller patienter med akuta besvär. Det gör att väntetiden kan vara längre än vad du kanske är van vid.

Om du tycker att du inte har blivit kallad på länge så beror det antagligen på att din förra undersökning visade att du har låg risk för tandsjukdomar. Det innebär dels att du har ett längre intervall mellan dina planerade undersökningar, dels att patienter med större behov prioriteras före dig i vår planering.

Du kan alltså räkna med att bli kallad, men om din tandhälsa har förändrats och du upplever besvär så är du välkommen att ta kontakt med din klinik så ska vi boka en tid för dig.

När du är ny som patient hos oss behöver vi först och främst bedöma dina behov. Därefter planerar vi in när det är dags för dig att besöka oss.

1177.se Länk till annan webbplats. kan du ändra eller avboka en tid som du har fått hos din klinik. Du kan också kontakta din klinik och få hjälp med att hantera tidsbokningen.

Det är viktigt att du bokar av ditt besök om du inte kan komma. Tänk på att göra det senast 24 timmar innan. Då slipper du betala för uteblivande eller sent återbud.

BildText2Kolumner

Vanliga behandlingar

Vi erbjuder dig trygg tandvård genom hela livet, från barnsben till senior.

Bild på en kortläsare

Bra att veta inför ditt besök på kliniken

Läs mer om hur du kan förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Bild på en kortläsare
Vad kostar det?

Se exempel på vad ett vanligt tandvårdsbesök kan kosta.

Se prisexempel och prislista

Tandvård för dig som kommer från ett annat land

Du kan ha rätt till tandvård på samma villkor som den som är försäkrad för tandvård i Sverige. Hur mycket du får betala beror bland annat på vilket land du kommer från.

Läs mer på 1177 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.