Eftersträvar tandvård i toppklass

Möt Sabah Almarsumi, tandäkare på Folktandvården Andersberg och på akutkliniken i Tullhuset

Kombinerar allmän- med akuttandvård

Sabah Almarsumi jobbar som tandläkare på två kliniker i Gävle

Folktandvården Andersberg är den lilla kliniken med ett stort hjärta och ett tajt team. Efter några år på kliniken ville Sabah Almarsumi jobba med mer utmanande behandlingar och fick då erbjudandet att kombinera tjänsten i Andersberg med ett två dagar i veckan på akutkliniken i Tullhuset.

– På både klinikerna jobbar ett härligt gäng med kollegor, som gör sitt yttersta för att alla ska få tandvård i toppklass. På min hemmaklinik, Folktandvården Anderberg, jobbar jag långsiktigt med mina patienter och följer upp dem kontinuerligt enligt deras terapiplan. När jag jobbar på akutkliniken träffar jag patienten vid ett besök och hjälper då hen med det mest akuta, för att bli av med smärtan.

De dagar han jobbar på akutkliniken, så träffar han olika patienter med olika akuta besvär varje gång. Det kan vara allt från en liten fraktur till ett komplicerat traumafall. Det är just bredden och möjligheten att få jobba med mer utmanande behandlingar lockade honom att börja som akuttandläkare.

Trivs med att handleda

Akutkliniken knyter oss samman och breddar erfarenhetsutbytet. Oftast jobbar två tandläkare med lite olika erfarenheter och bakgrund. Då finns det alltid någon att bolla med vid komplicerade behandlingar och bedömningar. Han har ofta sett att yngre kollegor tagit stora kliv i sin utveckling efter att de jobbat ett tag på akutkliniken.

Det roligaste med jobbet är att ingen arbetsdag är den andra lik. Han får hela tiden nya utmaningar och möjlighet att utvecklas, eftersom han behandlar patienter inom hela vårdpanoramat.

– Jag trivs också med att handleda mina kollegor, vilket pushar mig att vara på tårna och vara uppdaterad, framhåller Sabah.

Lediga jobb

Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större.

BildText2Kolumner

Om Folktandvården

Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag med drygt 450 medarbetare. Vi har 19 kliniker på 13 orter. I Gävle och Hudiksvall har vi specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti, orofacial medicin och odontologisk radiologi.

Våra kliniker

Bild på en kortläsare

Hitta hem i Gävleborg

Gävleborg ligger mitt i landet med nära till allt som är viktigt. Länet består av landskapen Gästrikland och Hälsingland. Här finns skärgården med 450 öar, djupa skogar med lo, varg och björn, nationalparker och hälsingegårdar

Om möjligheterna Länk till annan webbplats.