Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Var med och gör tandvården bättre

Vi försöker alltid ge dig bästa tänkbara vård. Men ibland blir det inte som vi tänkt oss, eller som du hade förväntat dig. Vi vill att du berättar vad du känner dig missnöjd med, eller vad som du tycker har gått snett. Vi lovar att bemöta kritiken och göra vårt yttersta för att förbättra de belysta problemen.

Det bästa är förstås om du pratar direkt med klinikchefen, eller någon annan på kliniken. Men det går även utmärkt att fylla i webb-formuläret här under.

Tack på förhand! Med din hjälp gör vi vården bättre.

Om du har frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta dataskyddsombud@regiongavleborg.se. För mera information läs - Behandling av personuppgifter enligt GDPR.

Namn
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Synpunkter
 

Som patient hos Folktandvården Gävleborg har du även rätt att framföra dina klagomål till Patientnämnden, Patientförsäkringen eller IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Om en behandlingsskada har inträffat kan du ha möjlighet att få ekonomisk ersättning från Patientförsäkringen. Folktandvården kan hjälpa dig att pröva om du kan få ersättning. Tala gärna med klinikchefen.

Kontaktuppgifterna hittar du här under (klicka på namnen).

1177

Region Gävleborgs patientnämnd

Patientförsäkringen

IVO

Cheftandläkare
Folktandvården Gävleborg AB
Telefon: 070-246 97 21

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.