Medarbetare prisades

Publicerad:

Kompisar hänger tillsammans

I samband med Folktandvårdens chefsdag i december 2023 delades utmärkelserna Årets lax, Årets medarbetare och Årets chef ut till tre medarbetare, som gjort extra stor skillnad under året och bidragit positivt på kliniken och inom bolaget i stort. Nedan kan ni titta på filmerna när Fredrik Lönnbark, Jessica Ehn och Fatti Niromand fick ta emot sina priser.

Årets lax

Fredrik Lönnbark, tandläkare på kliniken i Sandviken, utsågs till Årets lax. Han har återvänt till Folktandvården Gävleborg efter jobb och studier på annan ort och är en duktig kliniker och en mycket uppskattad kollega.

Årets medarbetare

Jessica Ehn, tandsköterska på kliniken i Edsbyn, utsågs till Årets medarbetare. Hon fick utmärkelsen för att hon inte bara är en otroligt diktig tandsköterska - hon är också en klippa och glädjespridare på kliniken, som alltid är flexibel, driven och engagerad.

Årets chef

Fatti Niromand, teamchef och tandhygienist på kliniken i Valbo, utsågs till Årets chef. Hon fick utmärkelsen för att hon har ett stort Folktandvårdshjärta och beskrivs som lugn, trygg och med ett proffsigt bemötande.

Om utmärkelserna

  • Vem som helst inom bolaget kan nominera en kollega till utmärkelserna.
  • Varje nominering ska ha en motivering som lyfter fram vad hen har gjort för skillnad och hur hen har bidragit på kliniken och inom bolaget i stort.
  • Årets lax har ett specifikt krav, nämligen att det ska vara en medarbetare som återvänt till bolaget efter att studerat eller jobbat utanför Gävleborgs län.
  • Utmärkelserna har delats ut årligen sedan 2018.
  • Vinnarna utses av en intern jury och för priset årets mearbetare är även föregående års vinnare med och utser.

Senast ändrad: