Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Folktandvården tackar medarbetare för fantastisk insats under pandemin

Folktandvården tackar medarbetare för fantastisk insats under pandemin

Folktandvården Gävleborgs styrelse har fattat beslut om att tacka medarbetarna för den fantastiska insats de gjort under pandemin.

Vill belöna ett gott arbete
Steg ett är att precis som Region Gävleborg ge alla anställda 4000 - 8000 kronor som ett engångsbelopp som en direkt återkoppling av det värdefulla arbete alla medarbetare utfört under pandemiperioden.

Ersättningen är kopplad till medarbetarens anställningstid under året och kommer som planerna ser ut att betalas ut med junilönen.

- Jag är imponerad över medarbetarnas arbete under den här perioden, säger Marcus Gard, styrelseordförande i Folktandvården Gävleborg.  Det är viktigt för oss i styrelsen att visa uppskattning för allt jobb som är utfört under den här pressade tiden.

Det andra steget är att ge verksamheten möjlighet till en bra verksamhetsplanering inför 2023 genom att förlänga den redan planerade med en halv dag kombinerat med övernattning.

Regionen Gävleborg
Region Gävleborg kunde i mitten av februari berätta att regionstyrelsen kommer att fatta beslut att anställda inom alla personalgrupper inom regionen kommer att få ett engångsbelopp på 8000 kronor.

Kontakt
Marcus Gard, styrelseordförande
Mobil 070 – 673 13 94

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.