Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Folktandvården moderniserar och ser framåt

Folktandvården har tecknat avtal för ny klinik i Tullhuset, på Gävle Strand i Gävle samt nya lokaler för huvudkontor i samma byggnad.

- De nya lokalerna innebär att vi kan fortsätta resan in i framtiden och bygga klinik och huvudkontor i samma byggnad, säger Ann-Christine Larsson Bolle, vd för Folktandvården Gävleborg. Lokaliseringen ger oss nya och stora möjligheter att kunna fortsätta bedriva en affärsmässig verksamhet vidare in i 2020-talet.

Kliniken blir ett viktigt ansikte utåt och kommer initialt vara en akutklinik som har efterfrågats under lång tid. Den kommer även att kunna användas för rekrytering och för att ytterligare stärka varumärket Folktandvården Gävleborg. Tullhuset med gångavstånd till centralstationen och placering i ett mycket expansivt område vid Gävle Strand, är ett attraktivt och strategiskt viktigt område.  

Fortsatta satsningar

- Folktandvården arbetar kontinuerligt med att bygga om och fräscha upp de kliniker vi redan har och den nya etableringen bygger vidare på de satsningar Folktandvården Gävleborg redan har gjort med ny klinik i Hudiksvall och Strömsbro, mobil tandvårdstrailer och nu går vi vidare med Tullhuset samtidigt som vi tittar vidare på hur vi kan växa och utveckla, säger Barry Gustafsson, styrelseordförande.

Tillträde till klinikens lokaler sker under våren med planerad inflyttning till sommaren.

Kontakt
Ann-Christine Larsson Bolle, vd, 072-201 48 80.
Barry Gustafsson, styrelseordförande, 070-388 91 83.

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.

Pressbilder

Här kan du ladda ner högupplösta bilder.

 

Tullhuset 1

Tullhuset 2