Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

För dig som nyanställd

För dig som ny medarbetare

För oss är det viktigt att du som nyanställd får en bra introduktion till ditt nya jobb. Därför har vi ett introduktionsprogram som stöttar dig och ger dig en bra start i din nya roll.

Introduktionsprogrammet sträcker sig över ett år för dig som är tandsköterska, tandhygienist eller tandtekniker, och två år för dig som tandläkare.

Programmet bygger på tre delar:

  • Din introduktion på kliniken
  • Introduktionsutbildningar
  • Handledning

Din uppstart på kliniken

Introduktionen på kliniken är något vi lägger mycket tyngd på då det sätter prägel på din uppstart och dina förutsättningar. Du och din närmaste chef lägger tillsammans en plan för hur din uppstartstid hos oss ska utformas utifrån dina tidigare erfarenheter.

Våra utbildningar rustar dig för din nya roll

Hos oss går du också en rad utbildningar under din introduktion för att ge dig bästa möjliga förutsättningar i din nya roll och på din nya arbetsplats. Utbildningarna omfattar områden såsom kunskap kring organisationen och din klinik, arbetssätt, taxa och regelverk, frisktandvård och kvalitetsarbete. Utöver det erbjuder vi dig också utbildningar som är anpassade utifrån din roll.

Handledning med fokus på nutid och framtid

Handledning sker på din klinik. Vid behov blir du tilldelad en handledare hos oss under dina första 12 till 18 månader, alternativt så genomförs handledningen av din chef. Vi utgår alltid efter din utbildning, dina erfarenheter samt dina målsättningar och ambitioner för att tillsammans ta fram en plan med både nutid och framtid i fokus. Har du frågor kring introduktion eller handledning - ställ dem till oss»

 

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.