Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Karriärvägar


Hos oss finns flera möjligheter till utveckling och varje år kommer du och din chef överens om vilka aktiviteter som ska få dig att utvecklas mot dina uppsatta mål. Till grund finns din treåriga utvecklingsplan.

Odontologiska utbildningar
Vår bredd av kompetent allmän- och specialisttandvård ger dig stora möjligheter till kompetensutveckling hos oss. Vi anordnar årligen internutbildningar för samtliga kategorier. Vår specialisttandvård anordnar även populära fredagsseminarium fyra gånger per termin för alla medarbetare.  

Meriteringstjänster
Meriteringstjänstgöring kan du som jobbat minst 18 månader i Folktandvården Gävleborg söka. Tjänstgöringen omfattar motsvarande högst sex månaders heltidstjänst vid någon av våra specialistkliniker. Syftet är att du som allmäntandläkare ska kunna meritera dig för en ST-utbildning.

Specialistutbildning för tandläkare (ST utbildning)
Vi har specialistutbildning (ST) i både egen regi och genom samarbete med andra aktörer som garanterar en tjänst som specialisttandläkare hos oss. Syftet är att säkra vårt framtida behov av specialister och kunna erbjuda vidareutveckling.

Chef
För dig som är intresserad av ledarskap finns chefsbanken. Programmet är en blandning av personlig utveckling och fördjupad kunskap inom organisation, ledarskap och rollen som chef. Vi satsar även på att utveckla våra chefer genom ledarskapsdagar och utbildningar.  

 

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.

Länkar