Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Jag vill lära mig ALLT!

Ziad Tarek Seifaldin, meriteringstandläkare ortodonti

I vår 2023 påbörjar Ziad Tarek Seifaldin sin resa mot att bli specialisttandläkare inom ortodonti. En dröm som han haft sedan han själv fick tandställning i tonåren. Om han blickar 10 år framåt, så ser han sig själv som specialist inom ortodonti. Tjänsten som meriteringstandläkare är första steget mot den målbilden.

På Folktandvården Slottstorget har Ziad jobbat i snart 3 år. Här har han fått jobba med många patienter som behöver tandreglering. Nu får han nu möjlighet att fördjupa sina kunskaper både teoretiskt och praktiskt tillsammans med de allra bästa inom området.

– Det kanske låter konstigt men jag kopplar ortodonti till matematik som var mitt favoritämne när jag gick på skolan. Tandreglering innebär att jag bokstavligen måste överlista dragningskraften. Nu ser jag fram emot att få lära mig ALLT från start till att patienten är färdigbehandlad, förklarar han.

Inget stopp

Det bästa med Folktandvården Gävleborg är att det inte finns något stopp för utvecklingen en kan göra här. Ziad har varit tydlig med vart han vill från start och har fått utvecklas i den riktningen. Han är ett av många exempel på att bolaget värnar om sina medarbetare och satsar på utveckling – för växer medarbetaren, växer Folktandvården.

Plats att växa Läs om möjligheterna till karriär och vidareutveckling som finns inom Folktandvården Gävleborg.

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.