Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Enkelt att leva, bo och utvecklas

Tina Björk, tandsköterska på Folktandvården Ljusdal-Järvsö

Tina Björk tvekar inte en sekund på frågan vad det är som är det allra roligaste och mest utvecklade med hennes jobb som tandsköterska på Folktandvården Ljusdal-Järvsö.

– Jobbet som tandsköterska är varierat och jag får jobba med människor, något jag alltid gillat. Vårt delegerade arbetssätt med egna patienter trivs jag med. Det har gjort att jag utvecklats och känner mig mer trygg i min yrkesroll, framhåller Tina.

Hemvändare

Hon är en hemvändare som flyttade till Uppsala, utbildade sig och när familjen växte längtade hon hem. Det är några år sedan nu, men det enkla livet med närheten till familj och vänner, fritidsaktiviteter och natur är något hon verkligen uppskattar. Nu slipper hon logistiken och pendlingen som är vardag i en storstadsregion.

Glatt och hjälpsamt gäng

På kliniken i Ljusdal trivdes hon från första stund. De är ett glatt och hjälpsamt gäng, som inte tvekar att rycka ut när det behövs på andra kliniker i Hälsingland. Det ser hon bara fördelar med och framhåller att det är utvecklande både för kliniken och för den enskilde medarbetaren.

– Alla gör ett fantastiskt jobb. Och riktigt, riktigt bra dagar det är när allting bara flyter på och vi arbetar delegerat med varierade arbetsuppgifter mellan våra rum. Då trivs jag som allra bäst, avslutar Tina.

Vill du också leva och bo nära naturen? I Gävleborg kan du göra det och samtidigt jobba på spetsen av din kompetens - läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.