Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Trivdes från första sommaren

Sara Wakili, distriktstandläkare

Sara Wakili är uppvuxen i Sandviken. Det var självklart att hon skulle sommarjobba under studietiden på hemmaplan. I juni 2020 tog hon sin examen på tandläkarprogrammet och började direkt jobba som distriktstandläkare på Folktandvården Sandviken.

– Jag trivdes på kliniken och inom Folktandvården Gävleborg från första sommaren och ville därför gärna jobba i Sandviken, säger Sara utan att tveka. 

Trygg start med introduktion & handledning

En avgörande faktor för henne var att Folktandvården Gävleborg har ett bra introduktionsprogram för nyanställda tandläkare som ger båda erfarna och nyutexaminerade tandläkare rätt förutsättningar och en trygg start.

– En av de stora fördelarna med att jobba inom Folktandvården Gävleborg är just att jag får handledning av erfarna handledare. Det är också bra att jag kan vända mig direkt till våra specialister på sjukhuset för att få råd, framhåller Sara.

Olika behandlingsbehov

Folktandvården Sandviken är en stor klinik med ett brett patientklientel med många olika behandlingsbehov. Det ger Sara stora möjligheter att utvecklas och att jobba rent praktiskt, något hon verkligen uppskattar.

– Det roligaste på jobbet just nu är att få jobba så mycket praktiskt. Jag ser redan nu att jag utvecklats genom att titta på mina behandlingsresultat, betonar Sara med stolthet i rösten.

Läs mer om den viktiga introduktionen och upplägget på vår handledning

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.