Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling?

Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större – här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete! Vår värdegrund är en viktig del av vårt dagliga arbete och hos oss är det viktigt att du delar den. Värdegrunden är Professionalism & ansvar, Respekt & Ödmjukhet och Öppenhet & Ärlighet. 

Karta över Gävleborgs län

Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar cirka 450 medarbetare på 13 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti, orofacial medicin samt odontologisk radiologi.

Leva & bo i Gävleborg

I Gävleborg har du alla möjligheter att välja det boende du vill ha – stadsliv, landsbygd eller ett liv vid kusten. Länet ligger i södra Norrland – ändå tar tågresan mellan Gävle och Arlanda eller Gävle och Hudiksvall bara en timme.

Läs mer om att leva och bo i Gävleborg

 

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.