Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos Folktandvården Gävleborg hittar du en härlig känsla av att bidra till något större – här blir du en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete!

Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 15 orter med 19 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, endodonti samt odontologisk radiologi.

Vår värdegrund är en viktig del av vårt dagliga arbete och hos oss är det viktigt att du delar den. Våra värdeord är, Professionalism &  ansvar, Respekt & Ödmjukhet och Öppenhet & Ärlighet. 

Våra kliniker finns över hela länetKarta över Gävleborgs län

I Gävleborg har du alla möjligheter att välja det boende du vill ha – stadsliv, landsbygd eller ett liv vid kusten. Här finns fem städer och en rad mindre samhällen. Närheten till fjäll­världen, de många sjöarna och älvarna är andra förutsättningar för en god livskvalitet. Länet ligger i södra Norrland – ändå tar tågresan mellan Gävle och Arlanda eller Gävle och Hudiksvall bara en timme.

Här kan du läsa mer om hur det är att leva och bo i Gävleborg - Allt du vill veta om att bo i Gävleborg och lite till 

 

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.