Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Vi är Folktandvården Gävleborg!

Här möter du Hanna, Nona, Gustav, Parichehr, Sabah och många fler av våra medarbetare. Läs om deras vardag på kliniken, varför de valde att jobba med tandvård och deras resa inom Folktandvården Gävleborg.

Hanna LidenmarkJag har ett spännande och roligt yrke

Som barn satt Hanna Lindenmark ofta och bläddrade i anatomiböcker. Sedan 2016 jobbar hon som operationstandsköterska inom Specialisttandvården Gävle sjukhus. Läs mer om hennes yrke »

 

Nona KartvelishviliKliniken i Edsbyn är bästa arbetsplatsen

Hon har dubbla examen från hemlandet Georgien, som tandläkare och jurist, och pratar fyra språk. Nu jobbar Nona Kartvelishvili som tandsköterska inom Folktandvården Gävleborg. Läs om Nonas målsättningar i framtiden »

 

Caroline SidfäldtCaroline började som lärling

Caroline Sidfäldt var tidigt intresserad av tandläkaryrket. Med Folktandvårdens lärlingsprogram fick hon möjighet att pröva innan hon bestämde sig definitivt och sökte till tandläkarutbildningen. Läs om vad Caroline jobber med idag »

 

Ulla AnderssonBanat väg för många

Efter 50 år som tandsköterska, varav 40 år inom bolaget och 16 år av dessa i rollen som chef, har Ulla Andersson en hel del att blicka tillbaka på. Läs om Ullas resa »

 

Fatti NiromandBrinner för förebyggande tandvård

När Fatti Niromand började jobba som tandhygienist inom Folktandvården Gävleborg 1998 var hon den yngsta medarbetaren i bolaget. 24 år senare har mycket hänt. Fattis resa fram tills idag »

 

Pernilla AnderssonJag bidrar till att öka livskvalitén

Pernilla Andersson jobbar som tandtekniker in house på Specialisttandvården Gävle sjukhus. Hon verkligen älskar sitt jobb, för tänk att hon skapar och designar individanpassade produkter till patienterna. Vad gör en tandtekniker? »

 

Parichehr KiaeiRedo för större ledarroller

När Parichehr Kiaei, distriktstandläkare på Folktandvården Hofors, flyttade till Gävleborg för drygt 10 år sedan, hade hon ingen anknytning till regionen. Nu har hon antagit nya utmaningar »


 

Natalia CzyzowskaMer än tandsten och fickor

Natalia Czyzowska intresserade sig tidigt för naturvetenskap och drömde om att bli en kvinnlig version av David Attenborough. Efter att ha rådfrågat sin mamma kom hon till slut fram till att hon skulle utbilda sig till tandläkare. Natalias resa »

 

Frida WiklundDet bästa av två världar

Med en fot i kliniskt arbete och en i uppsökande tandvård och utbildning får Frida Wiklund, tandhygienist inom Folktandvården Gävleborg, det bästa av två världar. Det innebär att hon mixar och jobbar några dagar på kliniken i Hudiksvall och några på Folkhälsofunktionen. Fridas mixade tjänst » 

 

Gustav KylåsTa en tång och dra ut problemet

Uppväxt i Stockholm med en pappa som är tandläkare var det väl egentligen en sak Gustav Kylås inte ens funderade på att bli. Just det, tandläkare. Han började plugga psykologi i Lund, men kände att något fattades. Gustavs karriärval »

 

Sara WakiliTrivdes från första sommaren

Sara Wakili är uppvuxen i Sandviken. Det var självklart att hon skulle sommarjobba under studietiden på hemmaplan. I juni 2020 tog hon sin examen på tandläkarprogrammet och började direkt jobba som distriktstandläkare på Folktandvården Sandviken. Saras trygga start»

 

Ewa KuligEtt helt nytt liv i Hudiksvall

Ewa Kulig föddes bokstavligen in i tandläkaryrket. Flytten till Sverige och Hudiksvall var däremot mer en slump. Hon åkte till Hudik för att hälsa på sin bästa vän från universitet i Polen och blev förälskad i Sverige och den lilla staden. Ewas resa från Polen till Hudiksvall»

 

Ziad Tarek SeifaldinUppfyller sin dröm

Våren 2023 påbörjar Ziad Tarek Seifaldin sin resa mot att bli specialisttandläkare inom ortodonti. En dröm som han haft sedan tonåren.  Nu förverkligar Ziad sin dröm»

 

 

Therese BlomKollegorna är det allra bästa

Therese Blom, tandhygienist på Folktandvårdens klinik i Sätra, behöver inte fundera länge på frågan vad som är det allra bästa med att jobba där. Kollegorna och den härliga stämningen, svarar hon utan att tveka. Therese framhåller teamarbetet»

 

Sabah AlmarsumiEftersträvar tandvård i toppklass

Folktandvården Anderberg är den lilla kliniken med ett stort hjärta och ett tajt team. Sabah Almarsumi är sedan några år tillbaka en av tandläkarna på kliniken. Tillsammans med sina kollegor gör han varje dag sitt yttersta för att leverera tandvård i toppklass. Sabah handleder gärna sina kollegor»

 

Tina BjörkEnkelt att leva, bo och utvecklas

Tina Björk träffar du på vår klinik i Ljusdal. Hon är en hemvändande tandsköterska som återvänt till familj och vänner, fritidsaktiviteter och natur efter några år i storstan. Bli en hemvändare som Tina»

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.