Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Skriv ut den här sidan Tipsa om den här sidan

Lärlingsprogram


Lärlingsprogrammet är till för dig som nyligen har gått ut gymnasiet och som vill prova på att jobba inom tandvården. Varje höst tar vi in lärlingar på våra allmäntandvårdskliniker där de utgör en viktig del i arbetsgruppen. Förhoppningsvis trivs du så bra att du vill satsa på en utbildning inom området.

Läs gärna mer i vår folder längre ner på sidan.

Vad tycker du om att jobba som lärling?
Vi frågade Avesta Latif, som jobbade som lärling vid kliniken i Strömsbro 2019/20:

- Jag känner verkligen att jag fått en inblick i hur det är att jobba med tandvård och på en klinik. Samarbetet med kollegorna har varit väldigt givande och roligt.

Ansöka direkt här!

För att kunna söka ska du ha läst ett fullständigt gymnasieprogram. Så snart annonsen för lärlingsprogrammet är publicerad kommer länken att synas här, ansökan gör du genom rekryteringsverktyget Offentliga Jobb. Där skapar du ett användarkonto. Du behöver bara fylla i de grundläggande uppgifterna för att skapa ett konto. Bifoga ditt personliga brev samt dina slutbetyg. Ansökan är öppen från den 1 mars-18 april 2021. Hoppas att vi ses!

Frågor?

Tveka inte att kontakta oss direkt. 

Lärlingsprogrammet i sociala medier

Mina favoriter

Du har inga favoriter ännu, klicka på stjärnan ovan om du vill lägga till en favorit.

Bild på foldern om lärlingsprogrammet

Klicka på bilden så öppnas foldern som en pdf

Länkar

Ansökan till vårt lärlingsprogram

Ta chansen att prova på att jobb på någon av våra kliniker. Ansökan till årets lärlingsprogram är öppen från 1 mars-18 april. Hoppas vi ses!